E: hello@karmapix.com

                                                     

Planifikoni ditën më të përsosur për ju?

Ndërsa, tani është koha për të kthyer atë në kujtime të përsosura që rrezatojnë dashuri dhe janë këtu që të zgjasin përgjithmonë. Përsëri përjetoni momentet e dasmës tuaj nëpër faqet elegante  në foto albume speciale për dasma. Bëni ditën tuaj të përsosur edhe më të dukshëm, shndërroheni në foto album të personalizuar të cilin vetë do ta krijoni. 

Ashtu që duke përcjellë çdo moment të dashurisë dhe i treguar me vëmendje në mënyrë unikate.

SI TË BËJNË NJË PERFEKT FOTO LIBRI IN PAK SE 5 MINUTA ?

Shfaqje për faqe
Zgjedh sipas
 GRID   LIST 
Loading...