БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ВО МАКЕДОНИЈА!

 E: hello@karmapix.com

 

ФОТО ИНСПИРАЦИЈA ЗА ВАШИTE ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ ПРОИЗВОДИ

Секоја фотка, раскажува своја приказна. А, сите заедно идеални за да направите ваша лична ФОТО КНИГА или ТЕФТЕР со топ забавни моменти. 
Изберете тип на производ што најмногу ви се допаѓа од KARMAPIX.com веб страната. Потребна ви е инспирација за содржина? Искористите некоја фотка од долунаведените KARMAPIX албуми. Во секое време можете да додадете ваши дигитални фотки и персонализираните
 ФОТО ПРОИЗВОДИ направени по ваша мерка се веќе подготвени. Не заборавајте испораката е БЕСПЛАТНА каде и да посакате! 

 

ПОДАРУВАМЕ 100 MAGENTA #COOLBOOKS НЕДЕЛНО!

Креирајте го вашиот сега и тука!

  


 

 

 

 

 

Loading...