БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ВО МАКЕДОНИЈА!

 E: hello@karmapix.com

 

 

ПЕРСОНАЛИЗИРАНИ КАРТИ ЗА ИГРАЊЕ

Животот е поубав низ игра, а особено кога вие сте главниот лик во неа. Изберете тема и изглед од подготвената колекција карти за играње. Додадете ваши фотографии и персонализирајте ја секоја карта. Така изненадете ги вашите пријатели и драги на начин кој ќе гарантира смеа и убаво расположение за паметење. .

Направете ги вашите персонализирани карти веднаш

Покажи по страница
Сортирај по
 Листа   Листа 
Loading...