БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ВО МАКЕДОНИЈА!

 E: hello@karmapix.com

 

                        

Децата се најубавиот подарок кој животот го носи.

Со нив секој миг е посебен, а такви моменти за паметење се безброј. И секој од нив бесценет. Сега со фото албумите од оваа категорија, можете да го отсликате буквално секое случување од растењето на вашите најмили, претворајќи го во драг спомен со трајна вредност.

И замислете како слатко ќе се смеете со вашите деца кога после години и години ќе ги прелистувате страниците на нивното детство. 

КАКО ДО ВАШАТА СОВРШЕНА ФОТО КНИГА ЗА САМО ЕДЕН МИГ?

Покажи по страница
Сортирај по
 Листа   Листа 
Loading...