БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ВО МАКЕДОНИЈА!

 E: hello@karmapix.com

 

                   

Разликите се тие кои што не прават УНИКАТНИ!

KARMAPIX ви ја претставува оваа посебна колекција бележници од уметничките дела на децата со најбујната фантазија.

Средствата од продажбата на овие производи ќе бидат донирани на друштвото за аутизам на Македонија за заеднички да помогнеме кон зголемувањето на свеста и ресурсите за децата со аутизам. 

 

Покажи по страница
Сортирај по
 Листа   Листа 
Loading...