БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ВО МАКЕДОНИЈА!

 E: hello@karmapix.com

 

                   

ЕКСПРЕС ТЕФТЕРИ

Совршени за креирање од вашиот мобилен уред, користејќи фотографии од него и вашите профили на Facebook и Instargam. Но, исто така доколку ви е брзо потребен бележник и немате многу време за негова подготовка, експрес тефтерите се идеалното решение да го подготвите тефтерот со ваш личен дизајн лесно и за експресно брзо време и да го добиете бесплатно испорачан на вашата адреса.

Направете го сами вашиот личен ПЕРСОНАЛИЗИРАН ТЕФТЕР ЗА ПОМАЛКУ ОД 5 МИНУТИ!

Покажи по страница
Сортирај по
 Листа   Листа 
Loading...