БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА! -20% ПОПУСТ со кодот 2HOT

 E: hello@karmapix.com

 

                   

БЕЛЕЖНИЦИТЕ во форма на нотеси, тефтери, планери или дневници ги чуваат вашите најдлабоки мисли, идеи и планови.

Нивниот дизајн ги отсликува вашиот стил и карактер. Со KARMAPIX колекцијата на тефетери и планери можете сами да го искреирате изгледот на вашиот бележник како што ќе посакате. Така, она по кое сте препознатливи ќе биде највпечатливо видливо на корицата на тефтерот која сами ќе ја дизајнирате и персонализирате да биде по ваша мерка.

Направете го сами вашиот личен ПЕРСОНАЛИЗИРАН ТЕФТЕР / ПЛАНЕР ЗА ПОМАЛКУ ОД 5 МИНУТИ!

Покажи по страница
Сортирај по
 Листа   Листа 
За Децата со Љубов За Децата со Љубов
НОВО
Абстракт Абстракт
НОВО

Абстракт

ден 500,00

Сладолед

ден 500,00
Изгрејсонце Изгрејсонце
НОВО

Изгрејсонце

ден 500,00

Мецана

ден 500,00

Моден планер

ден 999,00

Create your own planner

ден 999,00

Artsy Планер

ден 999,00

Етно планер

ден 999,00

Тимски Дух

ден 999,00

Karma Post Planner

ден 999,00

Artistic Vibes Planner

ден 999,00
Loading...