БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ВО МАКЕДОНИЈА!

 E: hello@karmapix.com

 

                   

БЕЛЕЖНИЦИТЕ во форма на нотеси, тефтери, планери или дневници ги чуваат вашите најдлабоки мисли, идеи и планови.

Нивниот дизајн ги отсликува вашиот стил и карактер. Со KARMAPIX колекцијата на тефетери и планери можете сами да го искреирате изгледот на вашиот бележник како што ќе посакате. Така, она по кое сте препознатливи ќе биде највпечатливо видливо на корицата на тефтерот која сами ќе ја дизајнирате и персонализирате да биде по ваша мерка.

Направете го сами вашиот личен ПЕРСОНАЛИЗИРАН ТЕФТЕР / ПЛАНЕР ЗА ПОМАЛКУ ОД 5 МИНУТИ!

Покажи по страница
Сортирај по
 Листа   Листа 

Розова Дама

ден 400,00

Зимска Идила

ден 400,00

Мојот Знак

ден 400,00

Пеперутка

ден 400,00

Бохо дéкор

ден 400,00

Vintage Woodluxe

ден 400,00

Експрес Пост

ден 400,00

Гламур Нотес

ден 400,00

Среќен Божиќ

ден 400,00

Karma Post

ден 400,00

Минимал

ден 400,00

Фит Нотес

ден 400,00

Снешко

ден 400,00

Нежни Крилја

ден 400,00

Урбан Стил

ден 400,00

Креирај сам

ден 400,00

Мецана

ден 500,00
Изгрејсонце Изгрејсонце
НОВО

Изгрејсонце

ден 500,00
Абстракт Абстракт
НОВО

Абстракт

ден 500,00
За Децата со Љубов За Децата со Љубов
НОВО

Сладолед

ден 500,00

Karma Post Planner

ден 999,00

Artistic Vibes Planner

ден 999,00

Моден планер

ден 999,00
Loading...