БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ВО МАКЕДОНИЈА!

 E: hello@karmapix.com

 

                       

Експрес линија на фото книги за експресно меморирање на моменти

Каде и да си, кога и да е, со кого и да си, сега само на еден клик од твојот мобилен уред, забавата се пренесува од местото на случувањето во инстант фото албум кој ги меморира сите ваши најоткачени случувања. Дали во Selfie издание, Hangover друштво или можеби на откачена журка, незаборавните мигови се секогаш најдобри кога се споделени.

Идеални за забава, исто како и ТИ!

Едноставно изберете ги најомилените слики од вашиот мобилен уред, Facebook или Instagram профил и за 5 минути направете инстант фото книга.

Сите ваши моменти експресно зачувани. Започнете сега!

 

Покажи по страница
Сортирај по
 Листа   Листа 
Loading...