БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ВО МАКЕДОНИЈА!

 E: hello@karmapix.com

 

ПОПУСТИ подготвени само за вас

Искористете го кодот SPRINGSALE20 и уживајте во 20% ПОПУСТ на СИТЕ ПРОИЗВОДИ

Уживајте во ПРОЛЕТТА, фотографирајте се и направете го најзабавниот ПЕРСОНАЛИЗИРАН ПЕЧАТЕН ПРОИЗВОД со ваши фотографии и пораки од сите мигови за паметење. Не заборавајте секоја ваша нарачка ја добивате експресно брзо испорачана на вашата адреса бесплатно.

 

 

 Акцијата трае до 15.05.2017 година, 23:59 часот UTC+1.  Понудата важи за сите производи. Најдоле на страната е наведено како се користат кодовите со попуст на вашата нарачка. Еден корисник може да го искористи кодот со попуст еднаш.

  

СОВРШЕНО ВРЕМЕ ЗА ПОДАРУВАЊЕ НА KARMAPIX KАЛЕНДАРИ СО 25% ПОПУСТ!

ИСКОРИСТЕТЕ ГО КОДОТ : CALENDAR25 

Искористете го кодот CALENDAR25 за 25% попуст на календар. Акцијата трае до 15.05.2017 година, 23:59 часот UTC+1. 

Понудата важи за календар  со димензии 305x305.

 

МЕСТО ЗА СЛАТКИ ИЗНЕНАДУВАЊА СОЗДАДЕНИ САМО ЗА ВАС 

Креирајте го Вашиот омилен тефтер со димензија: 125 x 176mm и добијте го вториот идентичен тефтер со 50% попуст.  Акцијата завршува на 15.05.17, 23:59 часот UTC+1 и е со ограничена количина на искористување.  Кодот го внесувате  точно како што е напишан во секцијата за ваучери со попуст пред потврдување на нарачката и реализација на плаќањето.  


  

СПОДЕЛЕТЕ #SREKJNAKARMA СО САКАНИТЕ И ПОДАРЕТЕ ИМ УНИКАТНИ ФОТО АЛБУМИ ПО ТОП ЦЕНИ

 

Плати 2, земи едно 1 гратис

Вашиот среќен ваучер код:

KARMA2PLUS1

 -15% попуст за вашата прва нарачка

   

 Вашиот среќен ваучер код:

KARMA15OFF

 Траење на купонот: 1 месец
 Траење на купонот: 1 недела
Искористете го купонот КАРМА15OFF и/или KARMA2PLUS1 за да купувате по сепцијални попусти на KARMAPIX.com
 Купонот може да го користи 1 корисник само еднаш. 
Акцијата завршува во погоре определениот временски интервал
. Кодот за заделката треба да се внесе идентично како што е напишан пред крајот на нарачката.
Акциските ваучери се однесуваат за нарачки направени преку karmapix.com. 
KARMAPIX задржува правото за промена на деталите на зделката и повлекување на купоните.

 


 

КАКО СЕ УПОТРЕБУВААТ ВАУЧЕРИТЕ СО ПОПУСТ? 

1. Го избирате производот што ви се допаѓа од понудените производи со димензии кои се на акција. 

2. Откако ќе го персонализирате производот со вашите фотографии и пораки го додавате во кошничката.

3. Преминувате кон пополнување на вашите детали за испорака на производот.

4. Добивате online преглед со сите податоци за вашата нарачка. Пред нејзината потврда во полето Vaucher Code / Ваучер код го внесувате ваучер кодот од оваа специјална акција и попустот веднаш сам се пресметува пред да ја потврдите нарачката.

5. Потоа преминувате кон online плаќање и очекувајте го вашиот персонализиран подарок испорачан на вашата адреса за 3-4 работни денови.


 

Ги сакате вашите фотографии. И ние исто така. 

Релаксирајте се правејќи ја вашата совршена фото книга!

 

 

Loading...