БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА ВО МАКЕДОНИЈА!

 E: hello@karmapix.com

 

                   

Календарите се гласници на времето...

Имајте го времето на ваша страна и не пропуштајте ги важните мигови и настани во вашиот живот преку персонализираните календари на Karmapix.com.

Додадете ваши дигитални фотографии, омилени пораки и запишете ги важните настани и датуми како потсетници. Дизајнирајте календар со месечниот развој на вашето дете, претставете ја хронологијата на вашата единствена љубовна приказна и подгответе го така совршеното изненадување. Креирајте го најуникатниот деловен календар за вашите соработници со клучните пораки, датуми и фотографии во него. И така секој ден, секој месец, цела година ќе ги потсетувате на вас.

Секој ден погледнете во она што ве прави среќни!

НАПРАВЕТЕ ГО ВАШИОТ ПЕРСОНАЛИЗИРАН КАЛЕНДАР СЕГА!

 

Loading...