БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА! -20% ПОПУСТ со кодот SPRUCEUP20

 E: hello@karmapix.com

 

Покажи по страница
Сортирај по
 МРЕЖА   ЛИСТА 

Хуманоста нема граници

Настанот на 14.04.2019 беше огромен успех благодарејќи на сите оние кои што не посетија и ја поддржаа нашата цел да ја изразиме љубовта кон сите преку креативност, дружење и хуманост.

Повеќе...

Правиме добри дела

Оваа година заедно со BATODIVAJN.com  сме дел од акцијата “Pay it forward” - направи добро дело и продолжи понатаму во oрганизација на Inner Wheel Club Skopje Europea и Аутизам МК / Autism Awareness MK.

Повеќе...

Време e за маски

Она време е во годината кога костимите, маските и креативноста доаѓаат во прв план – 1 април! Овој забавен ден се ближи и е совршена можност за учење и за развивање на креативноста со вашето дете, кога заеднички ќе ја остварите неговата визијата да биде она што ќе посака. Претворете го вашиот мал уметник во Ван Гог, љубителот на ѕвезди во соларен систем или вашите принц и принцеза во кралска двојка.

 

Повеќе...

Чувство на пролет

Пролетта е конечно на прагот. Дочекајте го убавото време со свеж почеток и активности надвор.

Повеќе...

Како до првата фото книга на вашето дете

Од денот на пристигнување на свет , па се  се до денот на првите  чекори, од првата насмевка до првиот вистински осмех без разлика дали тоа е нивната прва омилена играчка или нивниот прв заб, првата година на бебето е исполнета со многу посебни моменти. Снимете ги на фото апаратот , направете посебен албум и раскажете ја приказната за пристигнувањето на вашето бебе.

Повеќе...

Вредноста на Семејниот Фото Албум

Во современиот  дигитален свет  постојат многу причини  за да направите фото книга. Фото книгите  ви овозможуваат да се потсетите на сите ваши посебни моменти  Фото албумите се важни - луѓето сакаат да соберат околу албумот да го разгледуваат како и да го   почувствуваат квалитетот, воедно и да се  восхитуваат на сликите.

 

Повеќе...
Покажи по страница
Сортирај по
Loading...