Роденденските моменти се оние кои се важни и незаборавни за сите. Па затоа секој од нас бара начин да ги сними и зачува прекрасните спомени.

Со фото книгата на https://karmapix.com/mk/ ,зачувајте ги незабораните прекрасни моменти прославени со најблиските на лесен и едноставен начин. 

Погледнете како на брз и начин да добиете супер брз подарок 

 1. Изберете тема

Изберете совршена тема за вашата роденденска забава. Изберете корица што тематски ја поддржува приказната. На Karmapix  има неколку дизајни од каде би можеле да изберете. 

 

 

2. Изберете и уредете ги дигиталните фотографии што сакате да ги користите

Фотографиите се најдобриот потсетник за минатите сеќавања. Сега замислете го  секој момент зачуван  во една убава фото книга.  За да создадете ваш уникатен албум со фотографии, поставете ги вашите слики од фејсбук, инстаграм или од својата галерија. За да ја зачините вашата роденденска приказна може да додадете неколку смешни и интересни стикери од менито на Karmapix.

 3.Изберете интересна позадина и додајте смешни налепници

Сега е време за најзабавниот дел од креирањето на вашата фото книга- додавањето и уредување на дизајнот на задниот дел. Можете да го направите ова рачно или да изберете веќе постоечки дизајн. Можете да бидете креативни ,да додадете налепници и да ја направите вашата фото книга да изгледа многу поинтересно.

 

 

4. Направете преглед и внимателно разгледајте го проектот

Практично, на сите веб-страници на услуги за фото книги се нуди опција за генериран преглед на целокупниот проект, фото книга,со цел  внимателно да извршите детален преглед  пред да ја купите.

 Еве како изгледа прегледот на https://karmapix.com/mk/. 

 

 5. Поставете ја вашата нарачка!

 Штом ја завршивте книгата и сте задоволни со дизајнот, нареден чекор е само да кликнете "додадете во корпа".

 

 

Епа,време е да бидете креативни и да почнете со креирање на вашата персонализирана книга за фотографии од Karmapix!

 Еве еден брз чекор-по-чекор водич како да го направите тоа за помалку од 5 минути