БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА! -20% ПОПУСТ со кодот 2HOT

 E: hello@karmapix.com

 

 Ноемвриски ЗДЕЛКИ и ПОПУСТИ подготвени само за вас!

Изберете ја омилената зделка  што ви се допаѓа најмногу и копирајте го кодот за попуст. Потоа одберете го продуктот што сакате да го нарачате од главното мени и започнете да го креирате со додавање на вашите дигитални фотографии и пораки. Откако ќе го подготвите, додадете го производот во кошничката  и продолжете до  исплатата. Пред уплатата внесете го кодот за попуст на ваучер, и специјалната понуда ќе се аплицира на вашата нарачка. Уживајте во креирањето на уникатни фото подароци со трајни впечатоци!  

 Искористете  гo кодот  за попуст MOVEMBER и добијте  - 20 % попуст 

НА ВАШИОТ ОМИЛЕН ПРОИЗВОД од KARMAPIX.com

 

Акцијата трае до 01.12.2019 година, 23:59 часот UTC+1.  Најдоле на страната се наведени услови и упатство како се користат кодовите со попуст на вашата нарачка. Еден корисник може да го искористи кодот со попуст еднаш. Креирајте го вашиот персонализиран производ, внесете го промо кодот пред потврда на нарачката и добивате попуст.

 

СПОДЕЛЕТЕ  #HAPPYKARMA СО САКАНИТЕ!

 Kреирајте го совршениот персонализиран подарок!

ОДБЕРЕТЕ ОД ШИРОКИОТ СПЕКТАР НА ПЕРОНАЛИЗИРАНИ ТЕМАТСКИ ФОТО ПРОИЗВОДИ  (фото книги, тефтери, календари) И РАЗУБАВЕТЕ МУ ГО НЕКОМУ ДЕНОТ!

 ПЕРСОНАЛИЗИРАНА ZZ ФОТО КНИГА  (100x100mm) 

Попуст на вашата нарачка: 10%

Код за попуст: XPRESS10

Важи до : 31.12.19 | 23:59h (utc+1)

 


 

ПЕРСОНАЛИЗИРАН ТЕФТЕР ДА да го покаже вашиот стил 

ПОПУСТ на вториот примерок на вашиот персонализиран тефтер: 50%

Код за попуст: KARMA50

Важи до : 31.12.19 | 23:59h (utc+1)

 

Примерок од вашата омилена ФОТО КНИГА на секој член од семејството 

За купени 2 примерока од истата персонализирана фото книга, 3-от примерок е гратис

Код за попуст: KARMA2PLUS1

Важи до : 31.12.19 | 23:59h (utc+1)

  

 

КАКО СЕ УПОТРЕБУВААТ ВАУЧЕР КОДОВИТЕ СО ПОПУСТ? 

1. Го запишувате или копирате ваучер кодот со попуст што сакате да го употребите.

2. Го избирате производот од страната на KARMAPIX.com што ви се допаѓа од понудените производи со димензии кои се на акција. 

3. Откако ќе го персонализирате производот со вашите фотографии и пораки го додавате во кошничката.

4. Преминувате кон пополнување на вашите детали за испорака на производот.

5. Добивате online преглед со сите податоци за вашата нарачка. Пред нејзината потврда во полето Vaucher Code / Ваучер код го внесувате ваучер кодот од оваа специјална акција и попустот веднаш сам се пресметува пред да ја потврдите нарачката. Потребно е да го внесете ваучер кодот идентично како што е напишан за да се пресмета попустот или вредноста на зделката.

6. Потоа преминувате кон online плаќање и очекувајте го вашиот персонализиран подарок испорачан на вашата адреса за 3-4 работни денови.

 

Неколку напатствија за користењето на специјалните понуди и ваучер кодови со попуст на KARMAPIX.com страната: 

1. Само еден ваучер код може да се примени по нарачка.

2. Еден корисник може да ја искористи специјалната понуда или ваучер код со попуст еднаш за својата нарачка.

3. Производите кои се ставени на попуст или специјална понуда не може да се користат во комбинација со други активни попусти, ваучер кодови, подарок гифт картички, итн

4. Специјалната понуда и ваучер кодови со попусти не се применливи за волуменски нарачки.

5. Специјални понуди и ваучер код попусти се применливи само за испорака на производи во земјата на живеење на корисникот - нарачател.

6. Специјалните понуди и ваучер код попусти не се наменети за: продажба од страна на трети лица, препродажба и замена за парична противвредност.

7. Правото на користење на специјалната понуда и ваучер код попусти не се пренесува од еден на друг корисник и нарачки.

8. Сите правила и услови за користење, политики и правни напомени од веб страната https://KARMAPIX.com се однесуваат и оваа секција од страната.

9. Специјални понуди и ваучер код попусти, заедно со правилата и условите за нивно користење се предмет на измени и откажувања од страна на KARMAPIX во секое време.


 

Ги сакате вашите фотографии. И ние исто така. 

Релаксирајте се правејќи ја вашата совршена фото книга!

 

 

Loading...