E: hello@karmapix.com

Kartat e argëtimit familjar

Click below for quick book preview  

Portrait

Kartat e argëtimit familjar

In Stock

23,00 €
Personalizoni kartat më të njohura botërore dhe më të luajtura. Vendosni fotografi tuaj, tekst ose dizajnë dhe bëni dhuratë më të bukur për ditëlindje, martesës ose shtëpiake.

Transportohet ne 3-4 dite biznesi./p>

Kartat e personalizuara me fotot tuaja, logot dhe / ose ngjarjet.

SI DERI TE FOTO PRODUKTI JUAJ I DËSHIRUAR?

 

Rekomandimi ynë për të gjithë përdoruesit është që të ngarkoni fotot me një rezolutë minimale prej 200dpi nëse është e mundur.

Madhësia e rekomanduar në pixel krahasuar me format zgjedhur dimension (mm):

  • 1650x1650 px PËR 150x150; 180x180; 200x200
  • 850x850 px PËR 100x100; 68x100
  • 2250x1650 px PËR 280x200; 200x140; 170x120

Karmapix do të doja të ju informoj se fotot ngarkuar nga Facebook apo Instagram janë ngjeshur automatikisht me një cilësi më të ulët nga ana e rrjetit social, dhe si të tilla, ata janë të ngarkuar në faqen tonë.


1. ANËTARËSOHU:

Pasi që do të krijoni profil personal tuaj të përdorimit, mund të filloni me krijimin dhe dizajnimin e foto produkteve të llojllojshme! Informacionet tuaja personale, projektet, pagesa/pagimet si dhe historia e porosive mund ta gjenin nën menynë “Profili im”. 

 

2. SHTO FOTOGRAFI:

Mund të shfrytëzoni fotografi të aparatit tuaj (tel. celular, tablet, laptop, kompjuter, etj.) ti merrni prej profilit tuaj të Facebooku ose Instagramit dhe menjëherë ti përdorni në www.KARMAPIX.com!  Mund ta ruani punën tuak dhe të ktheni në projektet që ta mbaroni më vonë përmes faqes “Projektet e mija”. 

3. PERSONALIZO:

Zgjidhni prej selektimit të gjerë të foto produkteve dhe filloni me krijimin! Selektoni llojin e produktit me atribute sipas dëshirës suaj (p.sh. dimensionin, kapakët, numri i faqeve etj.) dhe shtoni fotografitë tuaja dhe stilin në tërë miksin e përpunimit të produktit unikat të bërë sipas masës suaj! 

4. POROSIT:

Prej këtu ne ndërmarrim! Vetëm një klikim dhe porosia juaj fillon me përpunim. Gjatë tërë procesit e deri në dërgimin e tij, mund ta përcillni statusin e kompletimit të saj me qasje në profilin tuaj të përdorimit përmes faqes së internetit orders.KARMAPIX.com

5. MERRNI

Merrni porosinë tuaj të finalizuar e dërguar deri në shtëpinë tuaj. Deri sa ju keni mbyllur çelur sy, ajo ka qenë aty. Edhe pse në raste të caktuara dita e porosisë varet dhe nga metoda e transportit që do ta zgjidhni, si dhe koha e nevojshme të krijohet produkti juaj i personalizuar, për të cilën gjithsesi do të njoftoheni për tërë kohën e përvojës suaj të përdorimit të www.KARMAPIX.com

 

 


 

 

LLOJET E MBULON DHE FOTO LIBRA BRENDA

 

 

Kopertine e forte, Kopertine e bute

- Brendesia e bere nga nje kualitet I larte, 200g leter mat, e specializuar per prodhimin e librave te fotografive;

- Kopertine e plastifikuar me plastifikim mat, qe e mbron librin dhe ka efekt te vecante mbeshtjelles;

- Fjala e fundit e teknologjise PUR per ngjitjen dhe lidhjen e librit.

 

Spirale 

- Brendesia e bere me nje kualitet te larte, leter mat 200g, e specializuar ne prodhimin e librave te fotografive;

- Kopertine e plastifikuar me plastifikime mat, qe e mbron librin dhe ka efekt te vecante mbeshtjelljes;

- Lidhuni me një spirale të prodhuesve më të madhe të Evropës , në një mënyrë unike vetëm për ju.

 

Klamer

- Libri eshte I bere nga nje kualitet I larte, leter mat 200g , e specializuar ne prodhimin e librave te fotografive;

- E lidhur lehte dhe nje menyre e thjeshte dhe elegante per te shikuar fotografite tuaja.

Customer Reviews

Review by Alexjust wow

Posted on 31/03/2020

Vlerësimi i produktit:

Didn't expect such a traditional product to have such a refreshed appeal when given as a gift. Thanks for the idea was a bullseye.

Review by AneCards

Posted on 31/03/2020

Vlerësimi i produktit:

The cards are coming back to fashion somehow. Esp now when I can personalise them with my photos and make the fun even greater. Thank you Karmapix for your fast delivery and the great gift. See you soon with a new order

Rishikimi juaj

Shqyrtim për: Kartat e argëtimit familjar

Si e vlersoni kete produkt? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Vlerësimi i produktit

Pyetjet e konsumatorit

Nuk ka pyetje

Loading...