E: hello@karmapix.com

The Classic Calendar | 297x420mm

Click below for quick book preview  

Portrait

The Classic Calendar | 297x420mm

In Stock

33,00 €
Combine your personal style with an all-time classic...

This product ships within 3-4 business days.

Personalized calendars with your pictures, logos and/or events.

Choose from different formats and styles that include 14 sheets for wall calendars and 12 sheets for desk calendars.

 

SI DERI TE FOTO PRODUKTI JUAJ I DËSHIRUAR?

 

Rekomandimi ynë për të gjithë përdoruesit është që të ngarkoni fotot me një rezolutë minimale prej 200dpi nëse është e mundur.

Madhësia e rekomanduar në pixel krahasuar me format zgjedhur dimension (mm):

  • 1650x1650 px PËR 150x150; 180x180; 200x200
  • 850x850 px PËR 100x100; 68x100
  • 2250x1650 px PËR 280x200; 200x140; 170x120

Karmapix do të doja të ju informoj se fotot ngarkuar nga Facebook apo Instagram janë ngjeshur automatikisht me një cilësi më të ulët nga ana e rrjetit social, dhe si të tilla, ata janë të ngarkuar në faqen tonë.


1. ANËTARËSOHU:

Pasi që do të krijoni profil personal tuaj të përdorimit, mund të filloni me krijimin dhe dizajnimin e foto produkteve të llojllojshme! Informacionet tuaja personale, projektet, pagesa/pagimet si dhe historia e porosive mund ta gjenin nën menynë “Profili im”. 

 

2. SHTO FOTOGRAFI:

Mund të shfrytëzoni fotografi të aparatit tuaj (tel. celular, tablet, laptop, kompjuter, etj.) ti merrni prej profilit tuaj të Facebooku ose Instagramit dhe menjëherë ti përdorni në www.KARMAPIX.com!  Mund ta ruani punën tuak dhe të ktheni në projektet që ta mbaroni më vonë përmes faqes “Projektet e mija”. 

3. PERSONALIZO:

Zgjidhni prej selektimit të gjerë të foto produkteve dhe filloni me krijimin! Selektoni llojin e produktit me atribute sipas dëshirës suaj (p.sh. dimensionin, kapakët, numri i faqeve etj.) dhe shtoni fotografitë tuaja dhe stilin në tërë miksin e përpunimit të produktit unikat të bërë sipas masës suaj! 

4. POROSIT:

Prej këtu ne ndërmarrim! Vetëm një klikim dhe porosia juaj fillon me përpunim. Gjatë tërë procesit e deri në dërgimin e tij, mund ta përcillni statusin e kompletimit të saj me qasje në profilin tuaj të përdorimit përmes faqes së internetit orders.KARMAPIX.com

5. MERRNI

Merrni porosinë tuaj të finalizuar e dërguar deri në shtëpinë tuaj. Deri sa ju keni mbyllur çelur sy, ajo ka qenë aty. Edhe pse në raste të caktuara dita e porosisë varet dhe nga metoda e transportit që do ta zgjidhni, si dhe koha e nevojshme të krijohet produkti juaj i personalizuar, për të cilën gjithsesi do të njoftoheni për tërë kohën e përvojës suaj të përdorimit të www.KARMAPIX.com

 

 


 

 

LLOJET E MBULON DHE FOTO LIBRA BRENDA

 

 

Kopertine e forte, Kopertine e bute

- Brendesia e bere nga nje kualitet I larte, 200g leter mat, e specializuar per prodhimin e librave te fotografive;

- Kopertine e plastifikuar me plastifikim mat, qe e mbron librin dhe ka efekt te vecante mbeshtjelles;

- Fjala e fundit e teknologjise PUR per ngjitjen dhe lidhjen e librit.

 

Spirale 

- Brendesia e bere me nje kualitet te larte, leter mat 200g, e specializuar ne prodhimin e librave te fotografive;

- Kopertine e plastifikuar me plastifikime mat, qe e mbron librin dhe ka efekt te vecante mbeshtjelljes;

- Lidhuni me një spirale të prodhuesve më të madhe të Evropës , në një mënyrë unike vetëm për ju.

 

Klamer

- Libri eshte I bere nga nje kualitet I larte, leter mat 200g , e specializuar ne prodhimin e librave te fotografive;

- E lidhur lehte dhe nje menyre e thjeshte dhe elegante per te shikuar fotografite tuaja.

Customer Reviews

Review by CindyLove everything!

Posted on 11/12/2016

Vlerësimi i produktit:

I absolutely love the feature for marking important dates with photos and text. So many free goodies, I'm totally surprised. Keep up the great work!

Rishikimi juaj

Shqyrtim për: The Classic Calendar | 297x420mm

Si e vlersoni kete produkt? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Vlerësimi i produktit

Pyetjet e konsumatorit

Nuk ka pyetje

Loading...