E: hello@karmapix.com

Karma Calendar | 305x305mm

Click below for quick book preview  

Square

Karma Calendar | 305x305mm

In Stock

33,00 €
Your daily stimulation of positivity.

This product ships within 3-4 business days.

Personalized calendars with your pictures, logos and/or events.

Choose from different formats and styles that include 14 sheets for wall calendars and 12 sheets for desk calendars.

 

SI DERI TE FOTO PRODUKTI JUAJ I DËSHIRUAR?

 

Rekomandimi ynë për të gjithë përdoruesit është që të ngarkoni fotot me një rezolutë minimale prej 200dpi nëse është e mundur.

Madhësia e rekomanduar në pixel krahasuar me format zgjedhur dimension (mm):

  • 1650x1650 px PËR 150x150; 180x180; 200x200
  • 850x850 px PËR 100x100; 68x100
  • 2250x1650 px PËR 280x200; 200x140; 170x120

Karmapix do të doja të ju informoj se fotot ngarkuar nga Facebook apo Instagram janë ngjeshur automatikisht me një cilësi më të ulët nga ana e rrjetit social, dhe si të tilla, ata janë të ngarkuar në faqen tonë.


1. ANËTARËSOHU:

Pasi që do të krijoni profil personal tuaj të përdorimit, mund të filloni me krijimin dhe dizajnimin e foto produkteve të llojllojshme! Informacionet tuaja personale, projektet, pagesa/pagimet si dhe historia e porosive mund ta gjenin nën menynë “Profili im”. 

 

2. SHTO FOTOGRAFI:

Mund të shfrytëzoni fotografi të aparatit tuaj (tel. celular, tablet, laptop, kompjuter, etj.) ti merrni prej profilit tuaj të Facebooku ose Instagramit dhe menjëherë ti përdorni në www.KARMAPIX.com!  Mund ta ruani punën tuak dhe të ktheni në projektet që ta mbaroni më vonë përmes faqes “Projektet e mija”. 

3. PERSONALIZO:

Zgjidhni prej selektimit të gjerë të foto produkteve dhe filloni me krijimin! Selektoni llojin e produktit me atribute sipas dëshirës suaj (p.sh. dimensionin, kapakët, numri i faqeve etj.) dhe shtoni fotografitë tuaja dhe stilin në tërë miksin e përpunimit të produktit unikat të bërë sipas masës suaj! 

4. POROSIT:

Prej këtu ne ndërmarrim! Vetëm një klikim dhe porosia juaj fillon me përpunim. Gjatë tërë procesit e deri në dërgimin e tij, mund ta përcillni statusin e kompletimit të saj me qasje në profilin tuaj të përdorimit përmes faqes së internetit orders.KARMAPIX.com

5. MERRNI

Merrni porosinë tuaj të finalizuar e dërguar deri në shtëpinë tuaj. Deri sa ju keni mbyllur çelur sy, ajo ka qenë aty. Edhe pse në raste të caktuara dita e porosisë varet dhe nga metoda e transportit që do ta zgjidhni, si dhe koha e nevojshme të krijohet produkti juaj i personalizuar, për të cilën gjithsesi do të njoftoheni për tërë kohën e përvojës suaj të përdorimit të www.KARMAPIX.com

 

 


 

 

LLOJET E MBULON DHE FOTO LIBRA BRENDA

 

 

Kopertine e forte, Kopertine e bute

- Brendesia e bere nga nje kualitet I larte, 200g leter mat, e specializuar per prodhimin e librave te fotografive;

- Kopertine e plastifikuar me plastifikim mat, qe e mbron librin dhe ka efekt te vecante mbeshtjelles;

- Fjala e fundit e teknologjise PUR per ngjitjen dhe lidhjen e librit.

 

Spirale 

- Brendesia e bere me nje kualitet te larte, leter mat 200g, e specializuar ne prodhimin e librave te fotografive;

- Kopertine e plastifikuar me plastifikime mat, qe e mbron librin dhe ka efekt te vecante mbeshtjelljes;

- Lidhuni me një spirale të prodhuesve më të madhe të Evropës , në një mënyrë unike vetëm për ju.

 

Klamer

- Libri eshte I bere nga nje kualitet I larte, leter mat 200g , e specializuar ne prodhimin e librave te fotografive;

- E lidhur lehte dhe nje menyre e thjeshte dhe elegante per te shikuar fotografite tuaja.

Customer Reviews

Review by EllaLove is in the air

Posted on 23/04/2017

Vlerësimi i produktit:

I was so so pleasantly surprised by the quality and great appearance of this calendar.
I wasn't sure what I'd get since my photos were a bit blurry, but it is absolutely perfect. Love what you are doing and would love to see more new products on Karmapix.

Review by ThjsAwesome Result!

Posted on 23/04/2017

Vlerësimi i produktit:

Gorgeous! Better than I expected. Plan to order more calendars. Love that they are of so excellent quality and that they come so fast!

Review by SophieBest present I ever bought

Posted on 23/04/2017

Vlerësimi i produktit:

I used some of my phone photos to create our love story calendar and surprise my boyfriend for our anniversary. I was afraid how it will be since some of my phone photos weren't in the best of quality. But It turned out more than great! It arrived so fast on time and it was packaged superbly just like a present.
You gave me ideas for other gifts to come. Thanks and keep up! Would love to see what you are preparing next.

Review by SammyAwesome

Posted on 23/04/2017

Vlerësimi i produktit:

You guys are awesome! Exactly as expected. This is the 3rd time I'm re-ordering it and every time the quality is the same, equally great. Haven't received anything sooner either!

Rishikimi juaj

Shqyrtim për: Karma Calendar | 305x305mm

Si e vlersoni kete produkt? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Vlerësimi i produktit

Pyetjet e konsumatorit

Nuk ka pyetje

Loading...